Nasıl Yapılır

Facebook telefondan nasıl kapatılır

Facebook telefondan nasıl kapatılır
Facebook hesabını kalıcı olarak silme ve bir kez daha açılmamasını sağlamak isteyenlerin, hesaplarını kapamak için dondurma işlemi yerine tamamiyle silme işlemini uygulamaları gerekiyor. Ancak hesabınızı tamamiyle silme, kısaca Facebook hesabını kalıcı olarak silme öncesi bilmeniz gerekenleri de açıklayalım. İşte Facebook hesap silme Türkçe anlatımı.

Facebook hesabınızı kapattığınızda şayet sayfanız ya da gruplarınız var ve o sayfa ve grupların da tek yöneticisi sizseniz, hesapla beraber sayfa ya da gruplarda silinecektir. (Sayfanın silinmemesi için ikinci bir yönetici eklenebilir.)

Silinen hesap bir kez daha hiçbir şekilde yeniden açılamıyor. Bu nedenle Facebook hesap silme öncesinde iki defa düşünün.

Facebook üstünde yaptığınız bazı şeylerse hesabınızda tutulmaz. Örnek vermek gerek görülürse, hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza ilettiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.

Hesabınızı sildiğinizde diğer insanoğlu sizin profilinizi hiç bir şekilde görmeyecektir. Yine de tüm verilerin silinmesi hayli zaman alabilir. Hesabınıza bağlı durum güncellemeleri, fotoğraflar ve videolar yedek bir sistemde tutulmaktadır. Tüm verilerin ortadan kalkması için 90 güne kadar beklemeniz gerekebilir. Bu süre sizin 2 haftalık Facebook Hesap Silme işleminizden bağımsız ilerler.

Facebook uygulamaları silme

Facebook hesabınızı silmeden önce, hesabınızdaki uygulamaları da silmeniz gerekiyor. Bunun için alttaki bağlantıdan Facebook Uygulama Ayarlarını açmanız gerekiyor.

Facebook Uygulama Ayarları’nı açmak için buraya tıklayın
Daha sonra uygulama ayarlarında yer alan tüm uygulamaları yanlarında bulunan “x” ile kaldırıyoruz. Bunu yapmadığınız taktirde hesabımız kapanmıyor. Çünkü Facebook, hesapları silme sonrası 2 hafta boyunca hiç bir hareketlilik bulunmamasını istiyor.

Facebook hesabını kalıcı olarak silme

Uygulamaları sildikten sonra alttaki bağlantıya giderek “Hesabımı Sil” butonuna tıklamanız gerekiyor.

 

Hesabınızı silmek için buraya tıklayın

Son olarak açılacak popup penceresine Facebook parolanızı ve güvenlik kodunu girmeniz gerekiyor.

Facebook hesap silme işlemi sonrası 2 hafta boyunca hesabınızı hiç bir şekilde açmamanız gerekiyor. Aksi taktirde hesap kapama işleminiz sıfırlanabilir ve yeniden hesap kapamak ile uğraşabilirsiniz.

Facebook telefondan nasıl kapatılır

Telefondan Facebook Hesap Kapatma Adım

Telefondan Facebook Hesap Kapatma Adım

Facebook Un Android Sürümünde Videoların Otomatik Oynatma Ayarlarını Değiştirmek Için De Şu Adımları Uygulamamız Gerekiyor
Facebook Un Android Sürümünde Videoların Otomatik Oynatma Ayarlarını Değiştirmek Için De Şu Adımları Uygulamamız Gerekiyor

Yazar Hakkında

Eften Değil Püften

Yorum bırak